Уеб дизайн от А до Я

Концепция, разработка и поддръжка на уеб продукти и услуги

ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ УЕБ САЙТ?

Уеб сайтът на Вашия бизнес е Вашата визитна картичка в онлайн пространството.

Когато предложите на своите потребители функционална дигитална платформа с добре поднесена информация спрямо техните нужди, Вие увеличавате шанса за продажба и генериране на нови клиенти.

Добрата структура и лесната навигация са ключови в комуникацията Ви с аудиторията.

Представете бизнеса си по най-добрия начин.

Осигурете цялостно положително изживяване за потребителя.

Изградете доверие в своите потребители и ги превърнете във ваши клиенти.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

НАШИЯТ ПРОЦЕС В ИЗРАБОТКАТА НА УЕБ САЙТ

Подход, ориентиран към потребителите.

 • Планиране и проучване

  Първата стъпка винаги е детайлно проучване на текущото състояние на Вашия уеб сайт, ако вече имате такъв. Ще анализираме Вашата целева аудитория, сайтовете на конкурентите Ви и ще дадем препоръки относно релевантно съдържание, структура и функционалности за нова или подобрена дигитална платформа.

 • Изготвяне на дизайн

  Следващата стъпка е изработването на персонален уеб дизайн. Проектът ще бъде съобразен, както с Вашите изисквания, така и с нашите препоръки, базирани на проучването ни и актуалните тенденции в сферата.

 • Дискусии и промени

  Цялостното съдържание, което създаваме за Вашия бранд, подлежи на преглед и одобрение и, при необходимост, ще нанесем корекции. По този начин Вие ще имате постоянен контрол на онлайн дейността на Вашия бизнес.

 • Предаване към отдел с програмисти

  След Вашето одобрение дизайните ще бъдат предадени към нашия IT отдел. Програмистите ни ще съживят визиите, добавяйки интеракции и анимации. Също така, на този етап те ще свържат Вашия уеб сайт с избраната от Вас система за управление на съдържанието.

 • Тестване и предаване на сайта

  Крайната фаза е стартирането на уеб сайта. След като приключим с публикуването ние ще тестваме неговото представяне в реална среда и ще анализираме ефективността му. На този етап могат да бъдат направени и допълнителни корекции.

Нашите успехи

Екипът на SFC изработва уеб сайтове за клиенти в различни сфери на развитие. Ние сме дигитална агенция, която залага на индивидуален подход, иновативност и професионализъм. Нашите постигнати резултати говорят сами за себе си.

2018

Старт

100+

Корпоративни уеб сайта

50+

Онлайн магазина

500+

Landing страници

Върху какво работим?

Персоналният ни подход и лично отношение ни осигуряват множество лоялни клиенти, доволни от нашите услуги.

Имате нужда от изработка на уеб сайт?

Попълнете нашия въпросник.