Графичен дизайн

Създаване на Вашата визуална бранд идентичност и корпоративни материали.

Дизайн на печатни материали

Нашият екип изработва дизайн на различни видове рекламни материали, съобразени с Вашите индивидуални изисквания и бюджет. В разумни срокове ще подготвим атрактивни каталози, менюта, брошури, плакати, визитни картички и др.

Изработка на лого

Логото е основен елемент от визуалната идентичност на всеки бранд и олицетворение на неговата идеология като компания. SFC има опит в създаване на модерни и запомнящи се лого дизайни за различни видове бизнеси. Ние ще разработим визуални концепции, базирани на спецификите на Вашата дейност и съвременните практики за дизайн.

Дизайнерска обработка на постове, корици, видеа и др.

За да отговорим на всички нужди на Вашия бизнес, ние предлагаме и дизайнерска обработка на различни видове материали като корици, аватари и постове за социалните мрежи, визии за спонсорирани кампании, видеа и много други.

Изработка на Brand book

Brand book-ът представлява рекламен пътеводител за цялостния визуален и смислов имидж на Вашата марка. Екипът на SFC ще Ви предложи подробно и изчерпателно предложение за всички цветове, шрифтове, вариации на лого и дизайн, които заедно създават публичния образ на Вашите продукти/услуги.

Върху какво работим?

Персоналният ни подход и лично отношение ни осигуряват множество лоялни клиенти, доволни от нашите услуги.

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.