Sales Club Academy

Sales Club Academy

ИНФОРМАЦИЯ ЗА САЙТА

Към сайта

Дигитален маркетинг

/

Уеб дизайн и разработка

/

Онлайн академия за продажби Sales Club Academy e новият проект, реализиран от бизнес бранд Sales Club и с помощта на дигитална агенция SFC. Идеята за SCA е резултат от близкото общуване с множество предприемачи, професионалисти и инвеститори, с които се срещнахме на трите поредни издания на Sales Club Conference.

Общото послание беше, че бизнесът в България има нужда от подготвени кадри, които могат да се справят с множество ситуации, умеят да общуват с клиенти и да създават дългосрочни професионални отношения. Sales Club Academy събира на едно място 7 от най-търсените и доказани лектори в сферата на продажбите и предоставя възможност за изчерпателно онлайн обучение с 14 модула, 7 срещи на живо и сертификат за получените знания.

Екипът на SFC изработи лесен за навигация и функционален уебсайт, който веднага насочва потребителите към информация за академията, предимствата на участие в нея, списък и кратки биографии на лекторите, подробно описание на програмата и достъп до двоен и единичен билет.

Визуалната стилистика на Sales Club Academy е изключително сходна, но все пак не идентична с тази на Sales Club Conference. Проектът набира изключителна популярност във вече развитите социални медии на Sales Club (Facebook, Instagram, Linkedin и затворена Facebook група) и съвсем скоро ще посрещне своите първи курсисти.

Дигитален маркетинг

Към страницата

Още наши проекти

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.