LinkMy.Cards

LinkMy.Cards

ИНФОРМАЦИЯ ЗА САЙТА

Към сайта

Уеб дизайн и разработка

/

LinkMy.Cards e иновативна компания, която специализира в изработване на интерактивни дигитални визитни картички. За екипа на SFC беше особено предизвикателство да работим с клиент, който има професионален опит с дигитален дизайн и изработка на онлайн продукти.

Уеб сайтът, който направихме за тях има модерен облик, интерактивни елементи и атрактивно поднесена и изчерпателна информация. Бутоните за различните секции отвеждат потребителите надолу, а не към нова уеб страница. Функционалностите на предлаганите продукти са представени в ангажиращо видео, както и чрез цялостен демо проект, който представлява примерна дигитална визитна картичка. Потенциалните клиенти могат да изберат от опция за оставяне на съобщение, заявка за среща, телефонно обаждане или попълване на въпросник.

Реализираните проекти на компанията са организирани в различни сектори („Красота“, „Култура“, „Туризъм“, „Гурме“ и т.н). Уебсайтът има българска и английска версия.

Още наши проекти

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.