Pizza Place

Pizza Place

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Към сайта

Дигитален маркетинг

/

Уеб дизайн и разработка

/

Верига за бързо хранене Pizza Place е дългогодишен клиент на SFC. Техните обекти се намират на ключови места в Перник и Благоевград, но немалка част от приходите им идват от онлайн поръчки.

Първоначално започнахме с органично и рекламно съдържание за техните профили във Facebook и Instagram. Основните ни цели бяха да развием дългосрочна бранд разпознаваемост, да подчертаем всички предимства на техния продуктов каталог и да създадем онлайн общност от ангажирани последователи. Спонсорираното съдържание и до днес набляга на конкретни продукти, промоции или лимитирани оферти.

Впоследствие SFC изработи и сайт за поръчки на Pizza Place. Основната мотивация зад този проект беше възможност за директна връзка между компанията и нейните потребители без необходимост от търговски посредници. Сайтът следва утвърдената стилистика на бранда, има атрактивно меню с всички техни предложения и лесна опция за онлайн поръчки, както и за поръчки през телефон. По желание на клиента направихме и секция „Кариери“ с възможност за връзка с всички, които искат да започнат работа в компанията.

Дигитален маркетинг

Към страницата

Още наши проекти

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.