Sales Club Conference

Sales Club Conference

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Към сайта

Дигитален маркетинг

/

Организация на събития

/

Уеб дизайн и разработка

/

Sales Club Conference е модерна конференция с насоченост към нуждите, проблемите и предизвикателствата на съвременните предприемачи. На този етап SCC не е просто популярен корпоративен форум, а разрастваща се общност от активни бизнес лидери и професионалисти, които искат да се развиват в кариерата си.

SFC разпозна потенциала се присъедини като партньор към каузата на Sales Club Conference още на първото издание на събитието през 2022-ра година. Впоследствие ни бяха делегирани отговорности за дигитален маркетинг и всички процеси, свързани със същинската организация. Ние изработихме корпоративни уеб сайтове за второто и третото издание на конференцията, като ги направихме лесни за навигация и запазихме първоначалната визуална стилистика. Създадохме формати за директна онлайн продажба на билети и водихме преговори с всички лектори, спонсори и партньори на събитието.

SFC развива всички социални медии на Sales Club Conference с премерен баланс от органично и платено съдържание. Обръщаме специално внимание на затворената група на конференцията, в която имаме възможност за директна комуникация с всички гости и партньори на този уникален по рода си бизнес форум.

Дигитален маркетинг

Към страницата

Още наши проекти

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.