Vienna Building Group

Vienna Building Group

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Към сайта

Уеб дизайн и разработка

/

Инвестиционна група Vienna Building Group се довери на SFC за цялостна разработка на нов уебсайт. След като внимателно обсъдихме концепцията нашият екип създаде модерно, естетично и лесно за навигация дигитално пространство, което представя тяхната дейност по най-професионален и изчерпателен начин.

Всеки строителен проект на VB Group разполага със собствена страница, в която подробно са разгледани и описани всички негови преимущества, структура и степен на завършеност. Страниците са допълнени с карта в Google Maps и галерия с външни и вътрешни снимки на строителните комплекси.

Страница „Актуално“ е определена за новини относно дейността на компанията, а потребителите могат да се запознаят подробно с нейната история, екип и постижения в секция „За нас“. Следвайки съвременните тенденции в уеб дизайна, SFC направи традиционната страница „Контакти“ максимално интерактивна, като освен телефон за връзка и функция за запитвания, добавихме и бутон за видео консултация.

Още наши проекти

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.