Уеб разработка

Изработка на функционален уеб сайт или онлайн магазин с внимание към всеки детайл.

Уеб дизайн

Изработка на сайт или онлайн магазини с внимание към всеки детайл и използване на най-новите съвременни технологии. Дизайнът на всички сайтове, които изграждаме, е съобразен с бизнес нуждите на нашите клиенти и изразява тяхната фирмена идентичност.

Уеб разработка и поддръжка

Бърз и надежден сайт, оптимизиран за мобилни устройства и user friendly потребителски интерфейс. Интуитивен и лесен за употреба контролен панел за лесно добавяне на статии/публикации/продукти, технически съпорт и консултации при необходимост.

Лендинг страници

Създаване на лендинг страница с релевантна информация във връзка с кампания или определена маркетингова цел. Изчистеният дизайн и фокусът върху един обект ще грабне вниманието на потребителя и ще го закара една стъпка по-близо до целта.

 

Редизайн на уебсайт

Оптимизиране на функциите и дизайна на сайта, за да е в крак с последните тенденции и да отразява настоящото състояние на бизнеса. Осигуряваме добро потребителско изживяване и бързо зареждане на сайта на всички устройства (десктоп, лаптоп, мобилен телефон, таблет).

SEO оптимизация

Първоначален одит на настоящото състояние на сайта с цел идентифициране на проблеми и пропуски, както и тяхното последващо отстраняване. Вътрешна (on-page) оптимизация, спомагаща за правилното позициониране, класиране и по-добро индексиране на сайта в търсачките.

Имате проект за нас?

Пренеси бизнеса си там където са всичките ти клиенти… ОНЛАЙН!

КАК? Чрез дигитален маркетинг и изграждане на нов сайт или редизайн на съществуващ. Възползвай се САМО СЕГА от нашите промоционални предложения, които не са за изпускане!

You have Successfully Subscribed!