Разработка на софтуер

Разработка на софтуер по задание и спецификация на клиент. Инсталация, внедряване, тестване, интеграция и поддръжка на софтуерни решения. Възможност за доработка на съществуващ софтуер.

Ние от „Селс Форс Консултинг“ имаме собствена разработка на уеб-базирана бизнес софтуерна система – „eBilling“ съдържаща в себе си Enterprise Resource Planning (ERP), Business Process Management (BPM), Customer Relationship Management (CRM) и Business Intelligence (BI). „eBilling“ е система предназначена да подпомага управлението на фирмите в България. Функционалността на „eBilling“ е от изключително голяма полза както за малки така и за средни и големи фирми с различна географски структура и разпределение.

„eBilling“ – Неизменен инструмент за подобряване на резултатите от дейността ви. Бърза, точна и навременна информация за състоянието на бизнеса ви.

Предимства:

Без ограничения за лицензи и потребителски станции

Уеб-базиран софтуерен продукт

Оптимизиран за мобилни и смарт устройства

Управление на ISO/IEC стандарти

ТРЗ и управление на заплати

Управление на складове

Управление на фактури

Управление на клиенти

Управление на системи за видеонаблюдение

Управление на банкови справки

Управление на служители

Управление на проекти

Имате проект за нас?

popup

Ние ще се погрижим за вашето онлайн присъствие докато вие сте се отдали на заслужена почивка. Нашите летни предложения за дигитален маркетинг и изработка на уебсайт не са за изпускане!

You have Successfully Subscribed!