Дигитален маркетинг

Грижим се за онлайн присъствието и дигитален маркетинг на вашия бранд както и за управлението на вашите рекламни кампании.

Маркетинг в социални медии

Разработване и управление на Facebook, Instagram и LinkedIn страници. Може да разчитате на нас за създаване на дизайнерско съдържание, контент маркетинг и копирайтинг. Изработваме маркетинг план и цялостна стратегия за съдържание на база на дигиталното поведение на таргет потребителите.

Facebook реклама

Изготвяне на рекламни кампании във Facebook. Вашият идеален клиент най-вероятно е там и ние ще го намерим и ще му предложим атрактивно съдържание. А доволните ви клиенти можем да превърнем в редовни. Успехът на кампаниите е напълно измерим.

Google реклама и банери

Реклама в екосистемата на Google. Предлагаме PPC реклама – плащате на Google само ако някой кликне върху нея. Банер (дисплейна реклама) за достигате до повече потенциални клиенти.

 

Имейл маркетинг

Чрез имейл маркетингa ще Ви помогнем лесно да достигнете до своите клиенти, да ги информирате за Вашия бизнес чрез различни видове съдържание и персонализирани послания и оферти независимо от обема на Вашия бизнес.

Имате проект за нас?

Пренеси бизнеса си там където са всичките ти клиенти… ОНЛАЙН!

КАК? Чрез дигитален маркетинг и изграждане на нов сайт или редизайн на съществуващ. Възползвай се САМО СЕГА от нашите промоционални предложения, които не са за изпускане!

You have Successfully Subscribed!