Бизнес развитие

Помагаме на вашето бизнес развитие и растеж като предлагаме разнообразни услуги, свързани с поддържане на отношенията с клиенти и намирането на нови такива.

Кол център

Нашият кол център предлага разнообразни висококачествени услуги. Може да ви подсигурим постоянна връзка на клиентите с Вашата компания, намиране на нови клиенти по телефона, онлайн маркетинг и онлайн обучения за Вашия екип с изцяло практическа насоченост.

Sales as a service

Ние Ви помагаме да определите стратегическа посока на Вашата бизнес. Разработваме пускането Ви на пазара и Ви осигуряваме възможности за продажби и реализиране на потенциала на компанията и продуктите Ви.

Анализи

Разработка на задълбочени финансови, икономически, комуникационни и стратегически анализи. Чрез тях ще Ви помогнем да развиете своята компания, да създадете по-голяма добавена стойност и да оптимизирате процесите в нея.

 

Имате проект за нас?

Пренеси бизнеса си там където са всичките ти клиенти… ОНЛАЙН!

КАК? Чрез дигитален маркетинг и изграждане на нов сайт или редизайн на съществуващ. Възползвай се САМО СЕГА от нашите промоционални предложения, които не са за изпускане!

You have Successfully Subscribed!