Нашите услуги

За изграждане и развитие на Вашия бранд предлагаме широка гама от услуги в няколко основни направления – Графичен дизайн, Бизнес развитие, Дигитален маркетинг, Уеб дизайн и разработка, Разработка на софтуер и Продуктова фотография.

Уеб дизайн и разработка

Изработка на функционален уеб сайт или онлайн магазин за вашите бизнес нуждите. Нашите услуги включват уеб дизайн, уеб разработка и поддръжка, изграждане на лендинг страници, редизайн на съществуващ уебсайт и SEO оптимизация. Сайтовете, които разработваме, са изграден с най-съвременни технологии и са оптимизирани за мобилни устройства.

Дигитален маркетинг

Грижим се за онлайн присъствието и дигитален маркетинг на Вашия бранд както и за управлението на вашите рекламни кампании. Нашите предложения включват дигитален маркетинг в социалните мрежи – разработване и управление на Facebook, Instagram и LinkedIn страници. Също така предлагаме и управление на рекламни кампании във Facebook и Google.

Бизнес развитие

Помагаме на вашето бизнес развитие и растеж като предлагаме разнообразни услуги, свързани с поддържане на отношенията с клиенти и намирането на нови такива. Нашите решения включват кол център, sales as a service и разработка на задълбочени финансови, икономически, комуникационни и стратегически анализи.

Графичен дизайн

Предлагаме разнообразни услуги в областта на графичния дизайн. За нуждите на вашия бизнес можем да ви съдействаме с изработка на лого и бранд идентичност, печатни и дигитални материали като каталози, менюта, брошури, плакати, визитни картички и корпоративни презентации.

Разработка на софтуер

Разработка на софтуер по задание и спецификация на клиент. Инсталация, внедряване, тестване, интеграция и поддръжка на софтуерни решения. Възможност за доработка на съществуващ софтуер.

Продуктова фотография

Продуктова фотография за ефективното представяне на продуктите, с която лесно ще впечатлите вашата аудиторията и ще ѝ въздействате.

Пренеси бизнеса си там където са всичките ти клиенти… ОНЛАЙН!

КАК? Чрез дигитален маркетинг и изграждане на нов сайт или редизайн на съществуващ. Възползвай се САМО СЕГА от нашите промоционални предложения, които не са за изпускане!

You have Successfully Subscribed!