Услуги

Бизнес развитие

Контактен център

Лесен начин за управление на взаимоотношенията с Вашите клиенти чрез обаждания, електронна поща, онлайн чат, посещаване на уеб сайта, факс, instant messaging, както и събиране на тези данни и проследяване на контактите.

Кол център

Нашият кол център предлага висококачествени услуги като постоянна връзка на клиентите с Вашата компания, намиране на нови клиенти по телефона, онлайн маркетинг и онлайн обучения за Вашия екип с изцяло практическа насоченост.

Анализи

Разработка на задълбочени финансови, икономически, комуникационни и стратегически анализи, чрез които ще Ви помогнем да развиете своята компания, да създадете по-голяма добавена стойност както и да оптимизирате процесите в нея.

Sales as a service

Ние Ви помагаме да определите стратегическа посока на Вашия бизнес, разработваме пускането Ви на пазара и Ви осигуряваме възможности за продажби и реализиране на потенциала на компанията и продуктите Ви.

Маркетинг

Реклама

Помагаме Ви да повишите Вашите продажби чрез воденето на рекламни кампании, с които да достигнете както настоящи, така и бъдещи клиенти. Ние Ви улесним в опознаване нуждите им и превръщането на доволни клиенти в редовни.

Дигитален маркетинг

Изграждане на присъствието на Вашата компания в непрекъснато развиващата се дигитална среда, управление на профилите Ви в социални мрежи и рекламните кампании на Вашия бизнес във Facebook, Google, Тwitter, Instagram и Youtube.

Имейл маркетинг

Чрез имейл маркетингa ще Ви помогнем лесно да достигнете до своите клиенти, да ги информирате за Вашия бизнес чрез различни видове съдържание и персонализирани послания и оферти независимо от обема на Вашия бизнес.

Дизайн

Разработване на визуалната идентичност на Вашия бранд, която ще Ви спомогне в привличането на клиенти и увеличаването на печалбите, чрез изграждането на разпознаваемост на Вашите послания и продукти.

Връзки с обществеността

Изготвяне на стратегии за информиране на обществеността за продуктите и услугите, които Вашия бизнес предлага, както и създаване на план за действие, който да спечели обществено одобрение и разбиране.

Изработване на флаери

Изработване на флаери и други печатни материали за популязиране на услугите и промоциите, които Вашия бизнес предлага на локално ниво.

Разработване на сайтове

Web design

Ние Ви помагаме да развиете своето онлайн присъствие чрез изграждането на красиви и функционални уебсайтове и онлайн магазини с внимание към всеки детайл и използване на най-новите съвременни технологии.

SEO

Оптимизацията за търсачки подпомага видимостта и достоверността на бизнеса в онлайн средата, подобряване на брандинга, както и увеличаване на посещенията на фирмената Ви страница и предлага висока възвръщаемост на инвестициите.

Web development

Бърз и надежден сайт, който е оптимизиран за мобилни устройства, подкрепен от интуитивен и лесен за употреба контролен панел за лесно добавяне на статии/публикации/продукти, технически съпорт и консултации при необходимост.