дигитален маркетинг | уеб дизайн

Vitosha Apartments

Описание

За комплекс Vitosha Aparments, изградихме красив и функционален сайт с подробна информация за комплекса, неговото разположение и предимства. За удобство на потенциалните купувачи, разработихме интерактивен начин за навигиране и разглеждане на свободните имоти в двата комплекса. Изградихме и детайлен изглед за всеки имот, включващ неговите квадратури, разположение, различни варианти за плащане и няколко вида чертежи. Други ключови функционалности, които разработихме, са свалянето на файл с информация за имота и изпращане на запитване.

Жилищен комплекс Vitosha Apartments ни се довериха и за поддръжката на Facebook страницата им. Публикуваме дизайнерското съдържание с подходящ КОПИРАЙТИНГ, чрез който осведомяваме потенциалните клиенти за етапите от строежа на комплекса и продажбата на жилища. Резултатите ни се измерват в продадените жилища, а такива не са останали! 😉

Какво направихме:

Уеб дизайн и разработка

Дигитален маркетинг

Уеб дизайн и разработка

Дигитален маркетинг

Имате проект за нас?

popup

Ние ще се погрижим за вашето онлайн присъствие докато вие сте се отдали на заслужена почивка. Нашите летни предложения за дигитален маркетинг и изработка на уебсайт не са за изпускане!

You have Successfully Subscribed!