Kalos Estates

Kalos Estates

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТА

Към сайта

Дигитален маркетинг

/

Уеб дизайн и разработка

/

Агенция за недвижими имоти Kalos Estates се довери на SFC за изработката на нов уеб сайт, създаване и поддръжка на профили във Facebook и Instagram, както и изработка и управление на платено рекламно съдържание в социалните мрежи и Google Ads.

Първата ни задача беше да получим ясна представа за очакванията на клиентите, да определим тяхната целева аудитория в дигиталното пространство, да направим анализ на нейните потребителски нужди и да предложим проект за уеб сайт, който да отговори на всички изисквания. Резултатът е модерна дигитална платформа със стилен корпоративен дизайн и различни по вид функционалности, които създават оптимално потребителско преживяване и привличат трафик в дългосрочен план. Сайтът е достъпен за обикновени клиенти, но има и специален вход за брокери, които работят с агенцията.

Социалните мрежи на Kalos Estates се управляват с комбинация от органично и платено съдържание, което представя техните услуги и каталог с имоти по най-добрия начин и насърчава активна комуникация с техните последователите.

Дигитален маркетинг

Към страницата

Още наши проекти

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.