Кои сме ние?

Ние сме дигитална агенция с млад екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, голям ентусиазъм, компетентност и отговорност. Ние сме гъвкави, предприемчиви, амбициозни!

Комбинираме креативност с аналитична мисъл и внимание към детайлите.

Дигитална агенция с индивидуален подход към всеки бизнес

Персонализираното отношение към всеки клиент е наша запазена марка.

SFC е дигитална агенция с индивидуален подход към всеки бизнес. Изграждаме дигитален маркетинг и онлайн комуникации за клиенти в различни браншове. Опитът ни с разнообразни проекти ни позволява да имаме професионален и иновативен подход към вашия бизнес и предизвикателствата пред него.

Какво можем да ви предложим?

Можем да помогнем на бизнеса ви да увеличи своя потенциал и ефективност в интернет пространството, а и извън него.

Работим по различни проекти в няколко направления – изработка на сайтове и онлайн магазини с персонализиран дизайн, консултиране, създаване и реализации на маркетингови и рекламни стратегии в социалните медии и Google, организиране на събития и други.

 

Няма да ви предлагаме услуги, от които нямате нужда

Наясно сме, че потребителите имат все по-забързано ежедневие, в което са залети от реклами и съдържание и е много трудно да се спечели и задържи вниманието им.

Нашата цел е да ви предоставим изпитани дигитални решения, които да адаптираме по най-подходящия начин за конкретните нужди на бизнеса. Няма да ви предлагаме услуги, от които нямате нужда. Работим напълно прозрачно и предоставяме всички данни и показатели за ефективност. Анализа на отчетите дискутираме с вас.

Винаги имаме време за нашите клиенти и като дигитална агенция вярваме, че този начин на работа е най-ефективен.

Нашите клиенти

Наши клиенти са както малки и стартъп компании, така и добре познати български брандове. Имаме десетки завършени проекти в различни области, обхващащи сферата на услугите, автомобилната индустрия, хранително-вкусовата промишленост, НПО и др.

Пренеси бизнеса си там където са всичките ти клиенти… ОНЛАЙН!

КАК? Чрез дигитален маркетинг и изграждане на нов сайт или редизайн на съществуващ. Възползвай се САМО СЕГА от нашите промоционални предложения, които не са за изпускане!

You have Successfully Subscribed!