Women’s Entrepreneurship Day Bulgaria

Women’s Entrepreneurship Day Bulgaria

ИНФОРМАЦИЯ ЗА САЙТА

Към сайта

Дигитален маркетинг

/

Организация на събития

/

Уеб дизайн и разработка

/

„Денят на жената предприемач“ е международна инициатива, която в България се отбелязва като ексклузивно събитие, посветено на дамите в бизнеса. Целта е да се насърчи и подчертае приноса на жените в нашата икономическа среда, да се създадат условия за професионални контакти и личностен растеж и да се привлече внимание към важни обществени каузи. SFC създаде нов уебсайт и отговаря за всички дигитални маркетинг активности на българското издание на „Денят на жената предприемач“.

За нас този проект е специален, защото ни дава възможност да сме част от единствени по рода си процеси в нашето общество. Темата за жените в бизнеса не е нова за публичното пространство, но за пръв път привлича толкова внимание и създава реални възможности за промяна.

Избрахме визията на „Денят на жената предприемач“ да бъде с ярки и контрастиращи цветове, които незабавно спират погледа. Сайтът има класическа и лесна за навигация структура, която бързо запознава посетителите с програмата, лекторите, партньорите и каузите на събитието. Сложихме бутон за билети на няколко места на началната страница и отделихме специално място за представяне на Славянка Стойкова – посланик на Women’s Entrepreneurship Day за България, бизнес дама и собственик на 3 успешни компании.

Социалните медии на „Денят на жената предприемач“ (Facebook, Instagram, LinkedIn) активно се разрастват с внимателно планирано съчетание от продуктови и органични публикации. Резултатът е разнородна онлайн общност от бизнес дами (и господа), които вече са неизменна част от развитието на инициативата у нас.

Дигитален маркетинг

Към страницата

Още наши проекти

Ще се радваме да се чуем!

Ние сме дигитална агенция с екип, обединен от желанието да създава онлайн комуникации с висок професионализъм, силен ентусиазъм, компетентност и отговорност.